Ferizajasi raporton rastin në polici: M’i morën me forcë dy vajzat e mitura dhe i dërguan në një fshat për t’i përdhunuar

Një prind nga Ferizaj është ankuar në Polici se dy djem ia kanë marrë me forcë dy vajzat e tij të mitura.

Siç njofton Policia, ferizajasi ka raportuar pas tri ditësh se vajzat e tij janë dërguar në një fshat, në tentim për t’i përdhunuar. Atje, prindi thotë se djemtë i kanë braktisur vajzat e tij.

Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë intervistuar nga Policia dhe më pas janë liruar.

Rasti po hetohet si “sulm seksual” dhe shkon në procedurë të rregullt.