Është zhdukur kjo vogëlushe nga Kumanova, shpërndane ta gjejnë familja

Në qendër të Kumanovës është gjetur vogëlushja Jara. Ajo është zhdukur dhe nuk mund të gjejë shtëpinë, e as prindët. Rastin e ka denoncuar te redaksia jonë një banor i Kumanovës, i cili bën të ditur se vajza është shëndosh e mirë. Ai bën apel që rasti të shpërndahet  dhe të njoftohen sa më shpejtë familjarët.

Ata që e njohin vogëlushen, mund të paraqiten në numrin  071 718 178.