Erërat dhe shiu shkaktojnë dëme edhe në Gërmi

Sikurse pothuajse në çdo pjesë të Kosovës, edhe në Prishtinë janë shkaktuar dëme nga erërat dhe shiu i rrëmbyeshëm.

Lexues të lajmi.net, kanë dërguar këto fotografi nga parku i Gërmisë ku shihet se disa pemë janë shkatërruar për shkak të erërave të forta që kanë qenë gjatë mbrëmjes.

E madje vërehet qartë që ka pasur edhe rrëshqitje të dheut si pasojë e reshjeve.

Më poshtë ju sjellim pamjet.