Emigrantët, Pendarovski viziton kufirin jugor

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe komandant suprem i forcave të armatosura Stevo Pendarovski do t’i vizitojë pjesëtarët e Armatës të stacionuar në kufirin jugor të shtetit. Pastaj, siç bëri të ditur kabineti i tij, presidenti Pendarovsdki di ta Qendrën Transitore afër Gjevgjelisë ku do të kryhet regjistrimi i emigrantëve.