Emërohen dy shqiptarë në pozicione të rëndësishme,kuadër të BDI -së! Ja emrat

Shqiptarët vazhdojnë të marrin funksione të larta dhe të rëndësishme shtetërore.Në mbledhjen e rregullt të 174-të të Qeverisë gjatë ditës së sotme, Fatmir Iseni nga Bogovina është emëruar drejtor i Inspektoratit për Gjuhë ndërsa Buran Sulejmani u emërua zëvendësdrejtor në Drejtorinë për Sigurinë e Informatave të Klasifikuara (DSIK) nga
Zhelina.
Ndryshe që të dy të sapoemëruarit janë kuadër të Bashkimit Demokratik për Integrim .