Elita Rudin e kemi parë me vello, por ja si duket nuse me dallamë

Moderatorja shqiptare, Elita Rudi, ka realizuar një fotosesion me veshje tradicionale.

Saktësishst ajo ka veshur dallamë për të realizuar një fotosesion dhe kjo veshje po i shkon shumë.

Elitën e kemi parë me vello në diten e martesës dhe ka marrë po aq vëmendje në dasmëm e saj.

Moderatorja ka pauzuar me punën për shkak se është përkushtuar në djalin e saj i cili edhe e bëri nënë për herë të parë.