Elita Rudi bën një ndryshim në pamje, shikojeni si duket tani

Elita Rudi ka vendosur që vitin 2020 ta fillojë me një ndryshim në pamje dhe atë pikërisht në ngjyrën e flokëve.

Përmes kanalit të saj në YouTube, moderatorja filmoi gjithë procesin e ndryshimit të ngjyrës së flokëve.

Ajo vendosi të heq dorë nga ngjyra e zezë dhe i bëri ato ngjyrë kafeje, kurse ky ndryshim po i shkon shumë asaj.

Elita Rudi është e martuar me reperin Gjiko dhe bashkë kanë një djalë, Zërin.