Elgit Doda, Turjan Hyska dhe Stresi kundër fitores së Arilenës: Nuk flet hidrauliku për muzikë

Përveç atyre që u gëzuar me fitoren e Arilena Arës në “Festivalin e Këngës”, ka dhe nga ata personazhe publike që ndihen të zhgënjyer me vendimin e jurisë dhe se çmimin e parë e meritonte Elvana Gjata.

Nëpër rrjetet sociale kanë reagur Elgit Doda, Turjan Hyska dhe Stresi ku shprehen të pakënaqur me vendimin e jurisë.

Turjan Hysko

Stresi

Elgit Doda