Efi bëhet nostalgjike, poston fotografi nga fëmijëria e saj

Me rastin e 1 qershorit ditës së fëmijëve, Efi është bërë nostalgjike.

Ajo ka publikuar disa fotografi të rralla nga fëmijëria e saj.

Blogeria ka zbuluar se ditën e sotme është bërë nostalgjike dhe ka vizituar mamin ku si duket kanë hapur edhe arkivat.

Efi ka publikuar disa imazhe mjaftë të ëmbla nga fëmijëria e saj dhe pamjet na shkrinë zemrën.