Edona Llalloshi ‘meraklike’ e veturave luksoze, vozit Audi në vlerë rreth 50 mijë euro

Këngëtarja e njohur shqiptare, Edona Llalloshi është parë duke vozitur një veturë luksoze të tipit Audi Q5.

Bazuar në disa kërkime del se vetura e saj kap çmimin e rreth 50 mijë eurove.

Edona është një nga këngëtaret e cila ndër vite ka qenë e suksesshme dhe me të njëjtin ritëm po vazhdon edhe sot.

Ajo është aktive në mbrëmje të ndryshme muzikore andaj duket se edhe përfitimet nuk janë të vogla, kështu nuk mungojnë as shpenzimet.