Edona, këtë këngë e këndon për shpirtin e vet

Një këngëtare mjaft e dashur dhe e popullarizuar është edhe Edona Llalloshi.

Bukuroshja kosovare çdo herë është përfolur për të mirë, as jeta dhe as karriera e saj nuk është ndërtuar mbi ndonjë skandal të mundshëm, kështu duke e ruajtur imazhin si një këngëtare e moralshme e me shumë vlera.

Muzika e saj ka gjetë çdo herë pëlqim tek dashamirësit e muzikës popullore, tani ajo është edhe një zë e emër mjaft i kërkuar për ti zbukuruar ahengjet e dasmat famlijare.

Madje, Edona është e kërkuar edhe jashtë sezonës së verës.

Tek sa sjell momente nga dasma e cila këndon live, Edona tregon se cilën këngë e dëgjon me shpirt para se të fillojë dasma.

Ndëgjojeni e kënaquni me këtë zë kaq të bukur.