Edhe një vendim historik për Kulturën shqiptare në Maqedoni, flet ministri Hysni Ismaili (Video)

“Me iniciativën tonë si “Alternativë” dhe si Ministri e Kulturës, sot më në fund arritëm të realizojmë një qëllim madhor, me çka si qeveri sollëm vendim për themelimin e Teatrit Shqiptarë për Fëmijë dhe të Rinj- Shkup”, ka deklaruar ministri i Kulturës, Hisni Ismaili.

Edhe një vendim historik për Kulturën shqiptare në Maqedoni, flet ministri Hysni Ismaili (Video)

Edhe një vendim historik për Kulturën shqiptare në Maqedoni, flet ministri Hysni Ismaili (Video)

Posted by Lajm TV on Tuesday, December 24, 2019