E premtja dite jo punë për besimtarët ortodoks, e hëna për të gjithë

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njofton se sipas ligjit për festat, 17 prilli, e premtja e madhe, apo e premtja para Pashkëve, është ditë jo pune për gjithë besimtarët ortodoks në Maqedoni të Veriut. Ndërkohë ditë jo pune për të gjithë qytetarët e republikës së Maqedonisë së Veriut do të jetë 20 prilli, dita e hënë, dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks.