E lë të dashurën se nuk kishte lexuar asnjë libër

Gjatë emisionit “Mos i fol shoferit” në RTV Ora, aktori i njohur i humorit Ledio Lako ka treguar dhe për takimin që kishte pasur me një vajzë.

Ai e kishte pyetur atë për autorë të letërsisë shqiptare dhe ajo nuk i kishte njohur sepse nuk kishte lexuar asnjë libër në jetën e saj.

Për këtë arsye, ai e kishte lënë atë.

“Doli Ismail Kadare në televizor dhe e pyeta se kush është, më tha nuk e njoh. Pastaj e çova në radio, dinte të gjitha këngët përmendësh edhe thashë ku po shkon kjo botë. Nuk është vetëm marrëdhënie seksuale jeta, edhe do flasësh diçka”, shprehet Ledio Lako.