E izoluar në Zelandë të Re, Vesa Luma: Më mungoni të gjithë

Vesa Luma tash e një kohë po jeton bashkë me partnerin e saj, Big Basta dhe djalin Lianin.

Këngëtarja këto ditë po i kalon pranë më të dashurve të saj, por po i mungojnë familja e miqtë që i ka në Kosovë e Shqipëri.

“Më mungoni të gjithë”, ka shkruar Vesa sipër fotografisë, që e ndau me ndjekësit e shumtë në Instagram.

Për ndryshe, Vesa Luma tash e një kohë nuk është aktive me këngë të reja, por po angazhohet me punë në Zelandë.