E frikshme: Në periferi të Turçanit hidhen arkivole (FOTO)

Një lexues ka dërguar disa foto në adresë të televizionit Globi ku shihen disa arkivole të hudhura në periferi të fshatit Turçan të madh, rrugës për në fsh.Kunovë.

Një gjë e tillë i jep një pasqyrë jo të mirë Gostivarit pa marrë parasysh nga kush janë hudhur.

Ka qenë e udhës që arkivolet të dorëzohen aty ku e kanë vendin në mënyrë që të mos japin një pasqyrë të rëndë dhe të frikshme për kalimtarët.

Ndër të tjera në këto vende kalojnë edhe fëmijët tek të cilët mund të shfaqin ndjenja të frikëshme.

Ndaj luteni që sa do pak të vetëdijësohemi që vendet publike ti ruajmë si të jenë tonat.