Dy të rinjë nga Shkupi me mjet elektroshoku kanë grabitur një qytetar

Në Shkup, zyrtarë policorë nga Sektori për çështje kriminale në Karposh dhe Njësiti policor për intervenim në SPB Shkup sot kanë arrestuar personin me iniciale M.S (18 vjeçar) dhe një të mitur, të dy nga Shkupi.

Ata dyshohet se më datë 04 qershor 2022 në rrugën “Mile Pop Jordanov” me elektroshok, nga personi me iniciale Z.M. nga Shkupi, kanë marrë një çantë me dokumente personale dhe një kartelë pagesore, të cilën e kanë përdorur në disa pika karburanti.

Gjatë kontrollit në banesën e personit me iniciale M.S, të kryer me vendim gjykate, u gjet një elektroshok dhe sende të tjera ndihmese për të kryer krime.

Ata janë ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të ngrihen kallëzimet përkatëse.