Dy djem sulmojnë vajzën nga Tetova me mjet të mprehtë

Dje (8 nëntor) në orën 13:00, 28-vjeçarja M.N. nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se një ditë më parë rreth orës 19:30, në rrugën “Todor Cipovski-Merxhan” në Tetovë, në oborrin e një shtëpie, kishte qenë e sulmuar fizikisht nga 23-vjeçari M.D. nga Shkupi dhe nga 29-vjeçari S.S nga Tetova. Në sulm, sipas të raportit të saj personi M.D. gjithashtu ka përdorur edhe mjet të mprehtë. Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar, kështu që do të përgaditen parashtresat adekuate kundër personave të raportuar.