Duraku: Nuk pushojmë as të dielave, po përgatitemi për… (Foto)

Bashkimi Demokratik për Integrim duke së i ka ndezur motorët për zgjedhjet e 12 prillit. Ahmeti.Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive, Sadulla Duraku thotë se po punojnë edhe të dielave.
“E diell pune.
Përgatitje e programit zgjedhor të BDI-së.
Projekte të detajuara, të realizueshme, me burime të definuara të finansimit dhe afate të realizimit. BDI e bëri politikën të matshme!”, është shprehur Duraku në rrjetet sociale.(INA)