Drejtori i kopshtit zoologjik-Shkup: Shqiptarët janë indianë!

Drejtori i kopshtit zoologjik të Shkupit, Gjorgji Galetanovski-Chombe, postoi një “like” në një postim në Facebook ku shkruante se shqiptarët janë indianë.

Ai ndau fotografi nga bulevardi “Cvetan Dimov” në profilin e tij në Facebook në një postim ku trotuaret konkrete janë vendosur së fundmi në mes të rrugës.

Në pamje të parë, nuk ka asgjë befasuese në njoftimin për të cilën ai shkroi “çfarë gjëje e bukur”, por ajo që e befason me të vërtetë drejtorin e institucionit më të vizituar në qytet, është reagimi i tij me një “like” në një koment në të cilin ai shkruan se trotuaret konkrete janë “perfekte për indianët” .

Galetanovski është një kuader partie dhe anëtar i KE i organizatës së qytetit të LSDM-së.