Do të rritet TVSH-ja për energjinë elektrike për amvisëritë? Përgjigjet Besimi

Tatimi i vlerës së shtuar për energjinë elektrike për amvisëritë, tani për tani mbetet i pandryshueshëm.

Siç deklaroi ministri i Financave, Fatmir Besimi për këtë do të merren parasysh kërkesat e qytetarëve.

“Sa i takon rritjes së TVSH-së (tatimit të vlerës së shtuar) së energjisë elektrike për amvisëritë, sa i takon asaj se kemi liberalizim të tregut, dhe në nivel botëror shihet çmimet, ne i ndjekim kërkesat e qytetarëve dhe për këtë punë ende nuk ka vendim në Qeveri”, tha Besimi, transmeton TV21.