Djaloshi 10 vjeçar nga Sllupçani me plis në kokë i këndon Karadakut Historik (Video)

Erion Aliti nga Sllupçani është vetëm 10 vjeçar, mirëpo me elanin dhe zjarrin e një këngëtari të rryer i këndon herozimit të UÇK-së.
Erioni përveç se këndon, me mjeshtëri të rrallë interpreton edhe me çifteli, shkruan gazeta Lajm. Ai edhe vetë është fëmijë i ish ushtarit të UÇK-së nga ky fshat, Arben Aliti.
Erionit si duket e pret një karrierë e pasur në muzikën folklorike, kurse aftësitë e tij interpretuese mund t’i përcillni në videon më poshtë.