Djali i David Beckham pretendon të bëhet futbollist

Ai bashkë me David janë duke qëndruar në Miami teksa po stërviteshin në një fushë futbolli, transmeton lajmi.net.

Ajo se çka mori vëmendje ishte tatuazhi në këmbën e Romeo i cili ka vizatuar një shqiponjë.

Djemtë në familjen e Beckham janë të çmendur pas tatuazheve rikujtojmë se  David ka një total prej 63.

Në tatuazhe, ish futbollisti flet për familjen e tij dhe nga ato mund të mësojmë detajet nga jeta personale e David.

Ndryshe, sipas mediave të huaja raportohet se Romeo Beckham do të bëhet futbollist dhe David po punon me të të ia mundësoj ta arrij këtë gjë.