Diogardi do të organizojë protesta kundër rastit “Monstra” edhe në Nju Jork!

Veprimtari shqiptar në SHBA, Hekuran Shehu, ka bë të ditur se i ka propozuar ish kongresmenit Joe Diogardi, që protesta kundër dënimeve drakonike te rasti Monstra të organizohen edhe para selisë së OKB-së në Nju Jork.

Shehu thotë për gazetën Lajm se Diogardi ka propozuar që protestat të mbahen në muajin prill. Qëllimi është që të ketë më tepër kohë për organizim më të mirë të protestës dhe të ftohen të marin pjesë edhe figura tjera të politikës amerikane.