Dimitrievski paralajmëron ndërtimin e përmendores për “Branitellat” në Kumanovë

Kryetari i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, ka paralajmëruar ndërtimin e përmendores për “branitellat” e vitit 2001 dhe pjestarët e MPB-së që humbën jetën në “Lagjien e Trimave”.

“Pres qe ne ndonjeren nga mbledhjet e ardhshme te Keshillit te Komunes se Kumanoves nga te gjitha partite njëzëri te pranohet iniciativa e veteraneve nga Kumanova dhe sindikatit te policise se Maqedonise per ndertimin e permendores perkujtimore per te gjithe “branitellat” e Kumanoves nga viti 2001, perfshire edhe pjestaret e MPB-se nga ngjarjet e vitit 2015″, ka thene Dimitrievski.