Dikur ministria e Kulturës jepte qindra miliona euro për përmendore maqedonase, “analistat” nuk bënin zë

Ishte nje kohe deri para dy viteve kur Ministria e Kultures ndante mjete financiare kryesisht per kulturen joshqiptare. Permes kesaj ministrie gjithashtu u paten shpenzuar qindra miliona euro per statuja e luana qe shperfyturuan Shkupin teresisht, por atehere thuajse asnje gazete, asnje portal, asnje “analist” e “gazetar” nuk bëzante. Sot kur kjo ministri (e drejtuar nga minister shqiptar) financon projekte kulturore te te gjitha etnive qe jetojne ketu, dhe rreth 40% projekte shqiptare, çohen peshe ata te heshturit qyqare qe kurre ze s’kishin bere me parë, pse atij e asaj, pse atyre e ketyre u kane ndare mjete!

Mosni bre se rezil e bete veten, kuptojeni se nuk kalon me propaganda juaj e peshtire!

Nafie Selmani