Dibrës i nevojiten mjekë, jo polici e ushtri

Dibra ska nevojë për aq shumë forca policore dhe ushtarake .Qyteti gjendet në shtet rethim sikur me qenë gjendje lufte .I gjithë Qyteti i Dibrës ka veç një Infektolog ,nga Dibra edhe kurë situata është e zakonshme spitali i Dibrës funksionon vetëm për të dhënë Udhëzime mjekësore për në Ohër Strugë apo Shkup. Dibrës i nevojiten mjekë jo policë dhe Ushtarë.

Me këto masa veç panikë bëjnë dhe asgjë më shumë. (A. Velica)