Dhēndrit të ri nga Tetova i humb nusja

Një 24 vjeçar nga fshati Simnicë ka denoncuar në policia se i ka humbur bashkëshortja.
Dje në ora 11 00, 24 vjeçari DS nga fshati Simnicë e Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se, një ditë më herët,

të hënën rreth orës 11 00 nga shtëpia e tyre në drejtim të panjohur, është larguar bashkëshortja e tij 19 vjeçarja SI nga fshati Toplicë, me të cilën nuk kanë qenë të kurorëzuar”, thuhet në njoftimin e policisë.

Merren masat dhe aktivitetet për gjetjen e 19-vjeçares.