Dëshmia e shqiptares : Jemi mbyllur nëpër shtëpia. Kurrë kështu…

I gjithe qyteti eshte mbyllur dhe te gjithe jane ne shtepi per te pritur nje mesazh nga bashkia se cfare do te behet me te.

Dicka e tille nuk ka ndodhur kurre me pare dhe qepenat jane ulur në dyqane, bare, qendra tregtare, qendra sportive dhe te argetimit.Cdo gje eshte mbyllur sikur te ishte fundi dhe me e bukura eshte se nuk dihet se cdo behet.

Ne zonen e Codogno (Lodi), banorët po dalin vetëm për të blerë ushqimet e dhe barnat e nevojshme transmeton shqiptari.net, ndërsa të gjithë janë me maska në fytyrë.

Ne faqen Shqiptaret neItali nje deshmitare tregon se: Nuk duhet as te dalim nga shtepia, vetem per emergjence ushqimore. Vetem nje person per shtepi. Farmcite nuk kane maska mbrojtje…

Eshte gjendje qe ne nuk jemi pergatitur dhe shpresojme tia dalim ne paqe thote kryetari i zones.