Dëshira që të bëhet nuse, mbeti ëndërr e parealizuar për Baftijen (Video)

Baftije Burniku që nga fëmijëria dëshirë kishte të jetë si të tjerët, jetoj jetë normale.

Por këto ia pamundësoi moslëvizja e këmbëve, raporton ATV.

Baftijes i mungon një karrocë për lëvizje, e cila për këtë shfrytëzon një shkam dhe një bakall.

Për të është kujdesur nusja e vëllaut të saj, kurse momentalisht ajo qëndron tek nipi i saj./IndeksOnline/

Video: https://fb.watch/79pID1tdQq/