Deri më 19 prill Greqia mbetet e mbyllur për shtetasit e vendeve të treta

Vendimet për kufizimin e përkohshëm të kufijve tokësorë dhe ndalesa për hyrje në Greqi të shtetasve të vendeve të treta, Qeveria greke i ka vazhduar edhe për edhe dy javë të tjera, respektivisht deri më 19 prill 2021, ndërsa për transportuesit është vazhduar koha e punës në vendkalimin kufitar Evzoni -Bogorodicë drejt Maqedonisë së Veriut, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.