Dënime për 749 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën e mbajtjes së mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 749 shkelje.
– Advertisement –

Ministria e Punëve të Brendshme u apelon qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19. bsh/