Deklaratat e ‘zbutura’ të Meghan Markle sugjerojnë se ajo dëshiron të ‘shërojë përçarjen’ me familjen mbretërore

Deklaratat e fundit “të zbutura” të MEGHAN Markle sugjerojnë se ajo dëshiron të “shërojë përçarjen” me familjen mbretërore, pretendon një ekspert, shkruan The Sun.

Dukesha e Sussex pranoi gjatë një bisede me Fortune se ajo ishte “më e kujdesshme” me ato që tha në interes të familjes së saj, transmeton lajmi.net.

Ndërsa shumë njerëz supozuan se ajo po fliste për Princin Harry dhe Archie, autori mbretëror Robert Lacey beson se ajo po i referohej marrëdhënies së saj me vjehrrat.

Duke folur për Express ai tha: “Unë kam zbuluar, nga ana e Meghan dhe Harry, disa shenja të zbutjes.

Ai vazhdoi: “Unë mendoj se ka një dimension tjetër për atë, që ajo të kuptojë që deklaratat që ajo dhe Harry kanë dhënë atje – në lidhje me zgjedhjet në SHBA, rreth racizmit në Britani – do të perceptohen si të diskutueshme.

“Dhe mbase ajo duhet të largohet nga kjo dhe të përpiqet të qëndrojë larg polemikave dhe mendoj se kjo është një dorë e zgjatur”, shtoi eksperti.

Ajo tha, “Unë jam i kujdesshëm për ta vendosur familjen time në një pozicion rreziku nga disa gjëra, dhe kështu që përpiqem të jem shumë e qartë me ato që them dhe të mos e bëj atë të diskutueshme, por në vend të kësaj të flas për gjëra që duken mjaft të drejta përpara – si e drejta juaj për të votuar “.