Dega e Kumanovës propozon Ilir Hasanin dhe Arbër Ademin për deputetë

Dega e Bashkimit Demokratik për Integrim në Kumanovë sapo ka mbaruar mbledhjen në të cilën janë propozuar kandidatët e kësaj dege për listat zgjedhore të deputetëve në njësinë numër 2. Siç mer vesh Gazeta Lajm, dega e Kumanovës ka propozuar kandidatë Ilir Hasanin dhe Arbër Ademin. Me numer më të vogël të votave është propozuar Mentor Jakupi si kandidat i tretë.
Kumanova është në njësinë e dytë zgjedhore dhr zakonisht jep bartësin e listës në këtë njësi.