“Dashuria çelësi i çdo porte”, Miriam Çani ndan portretin familjar

Miriami ka publikuar portretin familjar ku i është shtuar edhe një anëtar i ri, kjo është fotoja e parë familja Skenderaj shfaqet e plotë me të katër anëtarët e saj.

Dhe si mbishkrim në këtë foto kaq të ëmbël këngëtarja kishte lënë shkrimin “Dashuria është çelësi i çdo porte. Të rrimë në shtëpi për njëri-tjetrin”.

Kujtojmë që dy muaj më parë Miriami solli në jetë djalin Duam.