Dalin fotografi/ Këta janë vëllezërit e polices që mbeten të vdekur sot në Gjilan

Dyshohet se në familjen Bllaca të Gjilanit ka ndodhur një vrasje e shumëfishtë mes anëtarëve të familjes.

Sipas asaj që kanë rrëfyer fqinjtë, fillimisht vëllau i vogël kishte shtënë me armë mbi babain, nënën dhe vëllanë e tij e pastaj motra police kishte shtënë mbi të dhe vetën.

Ndërkohë, janë publikuar edhe fotografi të dy djemve të familjes Bllaca që mbeten të vdekur sot.