Dafina Zeqiri ndryshon sërish stilin e flokëve

Dafina Zeiqiri ka tërhequr vëmendjen me stilin e ri të flokëve, pamja e tanishme e saj është kontrast nga ajo që jemi mësuar ta shohim.

Me flokë të shkurtër dhe të zeza, Dafina pati një pyetje në Instagram: “Tokyo apo unë?”.

Ndryshe, kënga e saj e fundit titullohet ‘Merri krejt’ dhe është pritur mjaft mirë nga publiku.