Covid-19, alpet zvicerane ndriçohen me mesazhe shprese

Çdo natë natë mali më ikonikë i Alpeve të Zvicrës, Matterhorn është ndriçuar me mesazhe shprese dhe uniteti gjatë bllokimit global për shkak të pandemisë COVID-19.

Shikoni  live përmes kamerave në internet: https://www.zermatt.ch/en/hope Zermatt Matterhorn.

© Light Art by Gerry Hofstetter / Foto Gabriel Perren

© Light Art by Gerry Hofstetter / Foto Gabriel Perren