Conte: Nëse nuk më bind projekti i ndonjë klubi, më mirë qëndroj në shtëpi

“Fitorja e Scudettos ishte një ndjenjë e veçantë, nuk mund ta mohoj”, tha ai. “Deri para pak ditësh ishim duke festuar Scudetton, por vala e trishtimit dhe melankolisë ishte e menjëhershme duke zëvendësuar atë të kënaqësisë enorme kur takova tifozët nëpër rrugë duke më falënderuar”, shtoi ai. “Paraja nuk është një obsesion për mua, unë […]

“Fitorja e Scudettos ishte një ndjenjë e veçantë, nuk mund ta mohoj”, tha ai.

“Deri para pak ditësh ishim duke festuar Scudetton, por vala e trishtimit dhe melankolisë ishte e menjëhershme duke zëvendësuar atë të kënaqësisë enorme kur takova tifozët nëpër rrugë duke më falënderuar”, shtoi ai.

“Paraja nuk është një obsesion për mua, unë i shikoj projektet që më propozohen dhe jam i gatshëm t’i refuzoj ato nëse nuk bindem”, tha Conte.

“Mua më pëlqejnë sfidat e vështira, por nëse ka diçka që një klub nuk ka ose nuk më bind, preferoj të them, jo faleminderit”, përfundoi Antonio Conte.