Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik solli vendi, me të cilin do të bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,39 % në raport me vendimin e datës 19.10.2020.
Nga sonte në mesnatë, çmimet e shitjes me pakicë të EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe të Vajit Ekstra të Lehtë (EL-1) ulen për 0,50 denarë/litër, ndërsa çmimi i dizelit ngelën i njëjtë.
Çmimi i EUROSUPER BS-95 do të shitet për 58.50 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të shitet për 60.50.
Dizeli do të shitet për 50.50 denarë.
Çmimi i vajrave ekstra të lehta do të jetë 50.50 denarë për litër.