Cilësia e ulët, çmimi i duhanit mbetet i njëjtë

Kultivuesit e duhanit dhe blerësit e tij ranë dakord që kompanitë duhet të përshpejtojnë dinamikën e blerjes dhe të marrin përsipër të gjithë duhanin e tepërt që është prodhuar. Çmimi i duhanit do të mbetet i njëjtë pavarësisht pakënaqësisë së disa prodhuesve të duhanit, sepse këtë vit ka një cilësi më të keqe të duhanit. Rendimenti i këtij viti është rreth 23 mijë tonë. Problemet me blerjen filluan pasi disa nga prodhuesit e duhanit protestuan të pakënaqur me vlerësimin e duhanit të tyre.