Cardi B fal burrin e saj pas tradhtisë që i bëri

Cardi B dhe Offset janë kthyer bashkë sërish.

Cardi B dhe Offset janë  përsëri bashkë, por iu desh mjaft punë dhe shumë besim për të arritur pajtimin.

Reperja u hap para Vogue për lidhjen e saj me Ofsset ku thotë se ajo po kalonte një kohë të vështirë në martesë pas tradhëtisë dhe pabesisë që reperi i kishte bërë.

“Unë besoj në falje,” tha ajo. “Unë u luta për të. Unë dhe burri im u lutëm për të, dhe ne thjesht arritëm në një mirëkuptim si, vëlla, është vërtet ne kundër botës.”

Vazhdon Cardi: “Ai ka përkrahjen time për gjithçka, unë kam përkrahjen e tij për gjithçka, kështu që kur mashtroni, po tradhtoni personin ju ka mbështetur tërë kohën. Pse do ta bënit atë? Ne kemi arritur në një mirëkuptim të qartë. Për mua, monogamia është e vetmja mënyrë. Unë do të rrahja nëse do të më mashtrosh “.

View this post on Instagram

Perhaps the central question dogging @iamcardib, one of our four January cover stars, at the moment is how to sustain the breathtaking momentum that carried her from stripper to social-media phenom to reality-television star to world-beating rapper in less than five years. “Bodak Yellow,” her breakout single from 2017, became the first number-one hit by a solo female rapper in nearly two decades, since Lauryn Hill’s “Doo Wop (That Thing)” in 1998. Cardi’s subsequent debut studio collection, Invasion of Privacy, was critically hailed and landed her a Grammy for best rap album, another first by a solo female rap artist. Tap the link in our bio to read Cardi's thoughts on her next album, politics, motherhood, marriage, and more. Photographed by @annieleibovitz, styled by @tonnegood, written by @RobertJHaskell, Vogue, January 2020.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on