Capital T flet për albumin e ri ‘Skulpturë’

Capital T ka shfrytëzuar opsionin pyetje/përgjigje në Instagram për t’i informuar fansat e tij lidhur me gjërat që janë të interesuar t’i mësojnë.

Pyetjet më të parashtruara ishin lidhur me albumin e ri të këngëtarit, ai tregoi se albumi do të publikohet në verë të vitit 2020 por nuk dha ndonjë detaj lidhur me datën kjo për shkak edhe të pandemisë.

Capital T e cilëson si albumin më të mirë që e ka punuar ndonjëherë, dhe shpreson që do pritet mirë edhe nga publiku.