Çakalla ka një porosi për Selën

Avdil Jakupi i njohur si Komandant Çakalla ne rrjetin e tij social facebook ka komentuar ngjarjet e fundit ne vend ku opozita shqiptare kerkon qe te bashkohet ne keto zgjedhje qe do te mbahen ne Prill te keti viti.

Sot kishim edhe debate ndermjet Alternatives me Zeqirija Ibrahimi dhe Arianit Hoxha i Beses paten disa akuza ndermjet veti se kush e ka fajin per mosbashkimin e opozites.

Çakalla shkruan:

Koalicioni pas zgjedhor, para zgjedhjeve sillen rreth Ziadin Seles e pastaj pas zgjedhjeve behen deg e BDl s