Çair, foshnja e lindur në 2020 është vajzë

Çastet e para të vitit 2020 sollën gëzim për familjen Ali të cilët sot u bekuan me lindjen e vajzës së tyre në ora 00:03 në Spitalin Gjinekologjik “Nëna Terezë” në Çair. Këtë e ka bërë të ditur kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu i cili ka vizituar dhe ka ndarë gëzimin me familjen, njëherit ka përgëzuar stafin mjekësor në krye me drejtorin Dr. Bashkim Ismaili, Dr. Ilir Shurdhani, Dr. Jadranka Guleva dhe Dr. Zejnulla Ademi për përkushtimin e tyre profesional.