Bufi: VV-LDK, me mi pas dhanë këto letrat me i mbajt i kisha humb afro 20kg

Fatmir Spahiu nuk ka lënë pa e komentuar situatën politike në Kosovë.

Pas takimeve dhe ofertave të shumta mes LVV dhe LDK-së që ishin pa asnjë rezultat, aktori ka ‘ironizuar’ përmes një statusi.

“VV-LDK, me mi pas dhan qeto letrat me i bajt i kisha hup nja 20kg!”, ka shkruar Bufi.