Borisov: Ne treguam se cilat janë kushtet tona për integrimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Ne treguam se cilat janë kushtet tona për Republikën e Maqedonisë së Veriut të pranohet në Bashkimin Evropian, deklaroi kryeministri bullgar Bojko Borisov në Këshillin Ministror sonte pas
Samitit BE – Ballkani Perëndimor, transmeton BGNES.
Borisov ka përkujtuar se Bullgaria e para na mbështeti për në NATO, duke shtuar: “Çfarë t’u themi në fund, se jemi maqedonas? Ne i duam, i respektojmë dhe do t’u kisha dhënë këshillë më vëllazërore – të mos parashtrojnë kushte të pamundshme”, ka thënë Borisov transmeton BGNES.
Më miqësisht, ka potencuar Borisov, u themi të qëndrojnë në atë rrugë./MIA