Blero i nervozuar me situatën e krijuar nga politikanët: Nuk ju ka mbet as një pikë fytyre

Blero ka publikuar një shkrim në profilin e tij në Instagram ku flet për politikanët dhe pandeminë në të cilën po kalojmë si shoqëri.

Ai mjaft i nevrikosur me këtë situatë të krijuar nga ta thotë se janë bërë gjithë të njëjtë gjithmonë i njëjti refren, në vend se të bëjnë zgjidhje për virusin mendojnë të thumbojnë njëri-tjetrin.

Madje këngëtari në vazhdim shkruan “O Adem zgjohu shiko për çfarë ke sakrifikuar”.