Big Mama zbulon gjoksin dhe pikën në të

Big Mama është transformuar.

Këngëtarja nga Tetova, që dikur ishte mbi peshë, tash është në formën e saj më të mirë.

Në xhirimet festive të “KTV”-së, Big Mama ka shkëlqyer, duke marrë gjithë vëmendjen e kamerave.

Këngëtarja, ka qenë e fokusuar nga kamerat gjatë gjithë kohës dhe ajo ka shkëlqyer me gjithë potencën e saj, duke e bindur publikun që tashmë është në listën e ngushtë të më të bukurave.

Keni parë gjithçka nga Big Mama, por jo edhe pikën në gjoks.