Big Mama pranë Trump-it ia zë vendin Melanias

Është nga femrat më aktive dhe energjike të estradës, e cila nuk ndalet asnjëherë.

Këngëtarja dhe tash moderatorja e njohur Big Mama e ka dëshmuar me punën e saj se synimet që ia vë vetës i arrinë gjithmonë.

Ndërkohë që gjatë gjithë kohës është përfolur për kilogramët e tepërt me të cilët ajo asnjëherë nuk u turpërua, shumë shpejtë arriti ta dëshmoj se edhe në këtë aspekt ia del.

Kurse sot flitet për format e saj trupore dhe imazhet atraktive e joshëse që sjellë vazhdimisht duke sfiduar edhe modelet me famë.

Ajo dallohet edhe për sensing e humorit që e shfaq shpesh qoftë në postime apo në emission.

Së fundi ajo ka publikuar një fotografi qesharake, sigurisht photoshop pranë presidentit të SHBA-ve Donald Trump, konkretisht në vendin e zonjës së parë Melania Trump.